Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Frank Rozenberg exposeert portretfoto's in Foto Atelier BW5

28 april 2019 - 23 juni 2019
In Foto Atelier BW5 is op zondag 28 april de foto-expositie PORTRAITS met portretfoto’s gemaakt door Frank Rozenberg geopend.
 
De expositie kan worden gezien als een vervolg op de eerdere expositie RAGAZZI met portretfoto’s van Italiaanse mannelijke modellen. Ditmaal zijn het portretten van modellen uit Nederland, Israël, Frankrijk, Italië, Spanje en Brazilië. De portretten zijn divers: van superstoer tot ingetogen, van serieus tot grappig en van gespierd tot vrouwelijk.
 
Onder de foto’s is ook de foto van de poster van de Huygens Festival Amuse met de twee tangodansers van De Dutch Don’t Dance Division. Rinus Sprong is met zijn gezelschap druk bezig met de voorbereidingen van het programma ‘Solo’s @ The Sea’ dat in mei in Strandpaviljoen De Fuut in combinatie met een diner wordt opgevoerd. Voor meer info en reserveringen zie: https://www.ddddd.nu/dansvoorstelling/solos-the-sea/ 


De expositie duurt tot en met 23 juni. De openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 13.00 tot 16.00 uur of op afspraak.

Bron: Vlietnieuws
Adres: Zwartepad 5
Plaats: Voorburg