Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Lunchconcert Christelijk Residentie Mannenkoor 6 oktober Koningkerk

6 Oktober 2019
12:00 - 13:15

Op zondag 6 oktober kunt u luisteren naar een lunchconcert van het Christelijk Residentie Mannenkoor o.l.v. Aldert Fuldner.

Het concert begint om 12 uur en de toegang is gratis. Wie eerder komt kan een boterham mee eten. Na het concert kunt u met een glaasje en een versnapering nog gezellig wat napraten. Aan het eind van het concert vindt een vrijwillige inzameling plaats ter dekking van de onkosten. Het CRM kent een breed repertoire en dat leidt zeker tot een mooi programma.

Voor informatie over het CRM: www.crmmannenkoor.nl. Het koor verleent die zondag om 10 uur medewerking aan de kerkdienst in de Koningkerk. Deze kerk staat op de hoek van de Bruijnings Ingenhoeslaan en de Koningin Julianalaan in Voorburg. De kerk is goed bereikbaar: tram 2 en bus 23 stoppen voor de deur en NS- station Laan van NOI ligt op loopafstand. Voor wie met de auto wil komen kan op zondag rond de kerk vrij parkeren. Dit concert maakt deel uit van de serie concerten “Muziek in de Koningkerk 2019-2020”. Het jaarprogramma 2019-2020 staat eind september 2019 op de websites www.muziekindekoningkerk.nl en www.deopenhofvoorburg.nl/muziekindekoningkerk en op de facebookpagina “Muziek in de Koningkerk”.

U bent van harte welkom. Werkgroep “Muziek in de Koningkerk”

 

Adres: Bruijnings Ingenhoeslaan 4
Plaats: Voorburg
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.