Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Vol spanning uitkijken naar opening zomerexpositie

Peter van der Ploeg, Karlien Ritter en Femke Overdijk kunnen bijna niet wachten tot het donderdag 21 juni is. Dan immers zien de directeur, het hoofd museale zaken en de conservator van de musea Swaensteyn en Huygens' Hofwijck alle genodigden voor de opening van de zomerexpositie.

En nog spannender is de vraag hoeveel publiek daar de komende maanden op af komt.

Lees meer...

Programma Cultuurmenu 2014-2015

De nieuwe brochure voor het Cultuurmenu 2014/2015 is uit!

Deze brochure is inmiddels naar alle basisscholen verstuurd en op de website wordt momenteel hard gewerkt om het lopende programma overizicht aan te passen aan het aanbod voor het komend schooljaar.

Bekijk hier het brochure van 2014-2015 als pdf>>

Nieuw: Programma ‘Cultuureducatie met kwaliteit’

Basisscholen in Leidschendam-Voorburg die deelnemen aan het Cultuurmenu, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het programma met de naam ‘Cultuureducatie met kwaliteit’.

Lees meer...

Start inschrijving 2013/2014

De nieuwe brochure voor het Cultuurmenu 2013/2014 is uit! Deze brochure is inmiddels in 3-voud naar alle basisscholen verstuurd. Alle informatie uit de brochure vindt u ook op deze website. Inschrijven kan middels de formulieren in de brochure, u kunt ze natuurlijk ook downloaden via deze website. U kunt de PDF-formulieren vinden onder het kopje inschrijven.